Termeni și condiții

Contract Furnizare Servicii | Termeni și condiții

1.CADRU GENERAL

Acest document conţine termenii si conditiile de utilizare a serviciilor oferite de PERLA LAND SRL prin intermediul PerlaCostinesti (www.perlacostinesti.ro) sau alte site-uri detinute.

2.DEFINITII

PRESTATORUL serviciilor de gazduire si inregistrare domenii care pot fi contractate si cumparate prin intermediul Hostel Perla (www.perlacostinesti.ro) si a celorlalte site-uri detinute este PERLA LAND SRL Cod Inregistrare Fiscala: 30012597 | J13/682/2012; Str. Farului nr. 3, Constanta, România.

Utilizator – defineste orice persoana fizica sau juridica ce foloseste serviciile Hostel Perla.

Client – defineste orice persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda.

Comanda – cerere adresata Hostel Perla de catre o persoana fizica sau juridica prin care se solicita servicii de gazduire web sau inregistrare domenii si care nu creeaza obligatii contractuale pentru parti.


3.INTRODUCERE

Art. 3.1. Prezentul document defineste cadrul in care Hostel Perla este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor si utilizatorilor sai. Acest document reprezinta un acord intre Hostel Perla si clientii sai. Toti clientii si utilizatorii serviciilor de hosting fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor Hostel Perla presupune acceptarea si conformarea la Contractul de Furnizare si laTermenii si Conditiile de Utilizare a serviciilor ofertite de Hostel Perla.

Art. 3.2.

Prin completarea formularului de comanda si bifarea casutei: Am citit si accept Contractul de Furnizare Servicii PERLA LAND SRL:

– reprezinta o garantie ca sunteți persoana fizica, ca aveti implinita varsta de 18 ani. In cazul in care reprezentati o persoana juridica, parteneriat sau orice alta forma juridica de organizare in conformitate cu standardele de comert inregistrarea Dvs. este o garantie.

– sunteti de acord sa furnizati in Formularul de Comanda informatii corecte, clare si reale, incluzand informatii referitoare la contul de banca si orice alt tip de informatie necesara pentru conditiile de plata si va angajati sa actualizati in mod corect si permanent aceste informatii.

– reprezinta si garanteaza ca aveti autoritatea de a utiliza serviciile conform prezentului contract. In cazul in care nu sinteți de acord/nu va manifestati acordul asupra Termenilor Contractului sau oricaror altor modificari, singura optiune este de a va dezactiva de la prezentul serviciu.

4.CONDITII GENERALE DE UTILIZARE

Art. 4.1. Utilizarea site-ului este posibila numai in situatia acceptarii termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Continuarea utilizarii site-ului reprezinta acceptul expres si neechivoc pentru acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prezentati in Contractul de Furnizare si pe site-ul PerlaCostinesti.ro.

Art. 4.2. Folosirea,incluzand vizitarea si cumpararea produselor si serviciilor de pe site-ul PerlaCostinesti,implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor atat in privinta utilizarii site-ului cat si in privinta achizionarii de produse si servicii comercializate de Hostel Perla.

Art. 4.3. In calitate de client sunteti de acord sa platiti pentru toate produsele pe care le achizitionati prin intermediul site-ului, si efectuati plata produselor comandate de Dvs.

Art. 4.4. Clientul este responsabil pentru plata la timp a tuturor comisioanelor si pentru a pune la dispozitia Hostel Perla sumele de bani, respectiv contravaloarea produselor comandate de catre client.

Art. 4.5. Pretul total va include pretul produsului plus orice TVA aplicabil (in vigoare la data comenzii si platii).

Art. 4.6. Pana la realizarea unei comenzi Hostel Perla isi rezerva dreptul de a modifica preturile pentru produsele oferite prin intermediul site-ului, in orice moment, iar Hostel Perla nu ofera garantii de pret sau rambursari in situatia unei reduceri a pretului sau a unei oferte promotionale ulterior achizitiei.

Art. 4.7. Prin acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe site-ul PerlaCostinesti.ro sau site-urile afiliate, in momentul plasarii unei comenzi, clientul accepta si isi da acordul pentru incheierea unui contract la distanta in temeiul caruia se va face vanzarea la distanta. Acest contract este unul de adeziune si nu este supus modificarii sau negoicerii intre parti.

5.ACCEPTAREA CONDITIILOR DE UTILIZARE. MODIFICAREA PERIODICA A ACESTORA

Art. 5.1. Site-ul Perla Costinesti, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea clientului/utilizatorului fara nici o modificare a conditiilor din prezentul document. Daca in calitate de client nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document,nu folositi site-ul PerlaCostinesti si serviciile oferite prin intermediul acestuia.

Art. 5.2. Prin utilizarea site-ului, clientului indica si declara ca acceptata fara nici o rezerva sau limitare sa respectate “Termenii si Conditiile” de utilizare. Administratorii site-ului, pot revizui acest document in orice moment, prin actualizarea acestei pagini, sens in care, va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi “Termenii si Conditiile”, deoarece acest document obliga clientul legal.

Art. 5.3. Fiecare accesare a site-ului reprezinta o noua acceptare a termenilor si conditiilor in vigoare la acel moment,asa cum acestea sunt afisate de catre Administratorul site-ului. O acceptare a termenilor si conditiilor intr-o forma precedenta, printr-o accesare anteriora a site-ului nu afecteaza noile accesari supuse noilor tremeni si conditii.

Art. 5.4. Dovada continutului actual al termenilor si conditiilor se va face, oriunde si oricand este nevoie, printr-un document unilateral emanand de la Administratorul Site-ului.

6.OBLIGATIA DE INREGISTRARE PE SITE

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul Perla, utilizatorul se obliga :

Sa furnizeze datele de identificare adevarate, exacte si complete asa cum este cerut de formularul de rezervare al site-ului;

Sa mentina si sa actualizeze, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru fi adevarate, exacte si complete. Daca clientul furnizeaza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, administratorii site-ului Hostel Perla au dreptul sa suspende unilateral sau sa desfiinteze contul utilizatorului si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului Hostel Perla.


7. SECURITATEA DATELOR

Art. 7.1. Utlizatorul site-ului PerlaCostinesti este raspunzator de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a a parolei personale, acesta fiind raspunzator de utilizarea inregistrarii, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara acordul acestuia.

Art. 7.2. In cazul in care utilizatorul sesizeaza o utilizare neautorizate a contului sau, este obligat sa sesizeze administratorul site-ului PerlaCostinesti in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii personale.

Art. 7.4. Societatea PerlaCostinesti si administratorii site-ului PerlaCostinesti nu vor fi raspunzatori pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestor prevederi de catre utilizator.

Art. 7.5. Administratorii site-ului PerlaCostinesti, vor putea bloca parola, utilizareaserviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de catre utilizatori, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, fara a se limita la motivele prevazute la art. 8.10,8.11 din prezentul contract.

Art. 7.6. Orice incetare a accesului utilizatorului la serviciile oferite pe site-ul PerlaCostinesti, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, administratorii site-ului PerlaCostinesti avand dreptul nelimitat de a dezactiva sau sterge imediat contul utilizatorului din cadrul site-ului si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile oferite de PerlaCostinesti.

Art. 7.7. PerlaCostinesti nu va fi raspunzatoare fata de utilizator sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului PerlaCostinesti.


8.COMANDA, PLATI SI FACTURARE

Art. 8.1.

Orice comanda se va face online pe pagina web PerlaCostinesti  https://perlacostinesti.ro. Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. Inregistrarea domeniilor se face in concordanta cu legile in vigoare. Perla Costinesti nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.

Comanda efectuata va fi confirmata printr-un mail care are rolul de a instiinta clientul ca noua comanda a fost inregistrata in sistemul nostru.

Efectuarea si inregistrarea comenzii in sistemul nostru nu angajeaza obligatii contractuale pentru nici una din parti. Clientul poate renunta la comanda prin neachitarea proformei emise iar PerlaCostinesti poate renunta la acceptarea si procesarea comenzii prin anularea ei si returnarea sumei achitate (daca e cazul).

Clientul este de acord ca aceasta confirmare a primirii comenzii nu reprezinta o confirmare a validitatii comenzii sau a procesarii serviciilor comandate, si nu genereaza obligatii contractuale din partea PerlaCostinesti.

Serviciile comandate vor fi confirmate si procesate doar dupa efectuarea platii si verificarea efectuata de personalul PerlaCostinesti.

Art. 8.2. Informatii privind Protectia Datelor Personale: http://www.perlacostinesti.ro

Clientul are obligatia sa citeasca Nota de informare privind Protectia Datelor Personale inainte de a continua procesul de comanda si trimitere a datelor catre PERLA LAND SRL.

Art. 8.3.

Dupa finalizarea comenzii se trimite in mod automat o factura catre adresa de email introdusa in formular. Factura proforma contine toate informatiile necesare efectuarii platii si este disponibila online in contul de client. Factura proforma nu are valoare contabila.

Toate proformele se emit in RON, calculate la cursul BNR+2%, pe baza preturilor afisate pe site si a structurii comenzii.

Comanda se considera acceptata de catre PerlaCostinesti dupa procesarea sa in sistem.

Art. 8.4. Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans pentru perioada de timp in care acestea sunt furnizate.

Art. 8.4. PerlaCostinesti recomanda confirmarea platilor prin trimiterea unei copii (foto, scan) ce atesta acest lucru (cu stampila bancii) prin e-mail (conform paginii noastre de contact). Clientii beneficiaza de serviciile PerlaCostinesti in 1-24 de ore de la confirmarea platii.

Art. 8.5. Suspendarea – Ne rezervam dreptul de a suspenda orice cont dupa trecerea a 15 zile de la data scadentei de plata a facturii proforme daca plata nu a fost efectuata. Orice prelungire a termenului de plata este la discretia noastra.

Nu oferim nici un fel de garantie privind existenta unei copii de siguranta pe servere sau a integritatii acesteia.

Art. 8.6. Plata Numerar sau OP (Depunere Banca sau Transfer Bancar) – Toate facturile si platile directe (numerar) sau prin transfer bancar (OP, Depunere Numerarl) catre PerlaCostinesti sunt procesate in RON. Preturile pot fi afisate pe site sau proforma in EUR si sa nu includa TVA.

Art. 8.7. Plata Online (Card Credit / Debit sau PayPal) – Platile online sunt efectuate in mod securizat prin intermediul Netopia www.mobilpay.ro si sunt supuse unor termeni si conditii. Va rugam cititi aceste termene si conditii aici.

9.RESPONSABILITATILE CLIENTULUI

Art. 9.1. Clientul are obligatia de a actualiza informatiile de contact si minim o adresa email functionala in panoul de control, panoul de client PerlaCostinesti si datele de facturare, ori de cate ori este necesar. Nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.

Art. 9.2.

Clientul este responsabil de mentinerea in conditii de siguranta a, parolelor si a altor informatii sensibile cum sunt: accesul la pachetul servicii Hostel Perla, etc…. Daca exista orice dubiu in acest sens clientul trebuie sa modifice sau sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand echipa de asistenta in cel mai scurt timp posibil.

10.RASPUNDERE LIMITATA

Art. 10.1. Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de indisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii si/sau daune, fara a se limita la acestea, cauzate tertilor rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor.

11. ACORD PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CLIENȚILOR, CONFORM GDPR

“Acordul privind Prelucrarea Datelor Clienților, conform GDPR” poate fi consultat la adresa https://perlacostinesti.ro și face parte integrantă din Termeni și condiții.